Outlook 2007 Kurulum

OutlookSMS V.2007 kurulumunu gerçekleştirmek için öncelikli olarak kullanıcı hesabınızın olması gerekmektedir. Kullanıcı hesabı almak için TIKLAYINIZ.Tanımlanan kullanıcı hesabınıza ait Kullanıcı Adı ve Parola bilgilerinizle OutlookSMS V.2007 servisini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Microsoft Outlook programı içerisinden Araçlar/Tools sekmesinde yer alan Hesap Ayarları/Account Setting başlığına tıklayınız.


outlook 2007 sms kurulum
Hesap Ayarları/Account Setting ekranında Yeni/New bölmesine tıklayınız.
outlook 2007 sms kurulum
Yeni E-Posta Hesabı Ekle–E-Posta Hizmeti Seç/Add a New E-mail Acount–Choose E-mail Service ekranında Diğer/Other seçeneğini işaretleyiniz ve İleri/Next butonuna tıklayınız.
outlook 2007 sms kurulum
Yeni Outlook Mobil Hizmet Hesabı Ekle/Add a New Outlook Mobile Service Account ekranında Web Hizmeti Adresi/Web Service Address alanına https://secure.mobilus.net/oms/service.asmx adresini yazınız.
Kullanıcı Kimliği-Bayi Kodu ve Parola bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra Diğer Ayarlar/More Settings butonuna tıklayınız.
outlook 2007 sms kurulum
Outlook Mobil Hizmet Bilgileri ve Ayarları/Outlook Mobile Service Informations and Settings ekranında Hesap Adı/Account Name alanına kullanmak istediğiniz kullanıcı adını ve telefon numaranızı yazdıktan sonra Tamam/OK butonuna tıklayınız.
outlook 2007 sms kurulum
Bilgileri kaydettikten sonra hesabınızı sınamak için Hesap Ayarlarını Sına/Test Account Settings butonuna tıklayınız. Ekranda hesap ayarlarının doğruluğu ve cep telefonunuza sınama iletisi göndermek için bir ileti belirecektir. Cep telefonunuza sınama iletisi gelmesi için Evet/Yes butonuna tıklayınız.
outlook 2007 sms kurulum
Test mesajı gönderimi yaptığınızda OutlookSMS V.2007, tanımlamış olduğunuz cep telefonuna “Cep telefonunuza bir sınama iletisi gönderildi” mesajı gönderir. Tamam/OK butonuna tıklayarak Hesap Ayarları ekranına dönebilirsiniz