Outlook 2010 Kurulum

OutlookSMS V.2010 kurulumunu gerçekleştirmek için öncelikli olarak kullanıcı hesabınızın olması gerekmektedir. Kullanıcı hesabı almak için TIKLAYINIZ

Tanımlanan kullanıcı hesabınıza ait Kullanıcı Adı ve Parola bilgilerinizle Outlook 2010 sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Microsoft Outlook programı içerisinden Dosya/File menüsü içerisinden Info/Bilgi sekmesine tıklayınız.


outlook 2010 sms kurulum
Hesap Ayarları/Account Setting ekranında Yeni/New bölmesine tıklayınız.
outlook 2010 sms kurulum
Yeni E-Posta Hesabı Ekle/Add New Account ekranında Metin İletisi (SMS)/Text Messaging seçeneğini işaretleyiniz ve İleri/Next butonuna tıklayınız.
outlook 2010 sms kurulum
Outlook Mobil Hizmet Hesabı/Outlook Mobile Service Account ekranında Servis Sağlayıcı URL’si/Service Provider URL alanına https://secure.mobilus.net/oms/service.asmx adresini yazınız. Kullanıcı Kimliği/User ID ve Parola/Password bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra Hesap Ayarlarını Sına/Test Account Setting butonuna tıklayınız.
outlook 2010 sms kurulum
Ekranda hesap ayarlarının doğruluğu ve cep telefonunuza sınama iletisi göndermek için bir ileti belirir. Cep telefonunuza sınama iletisi gelmesi için Evet/Yes butonuna tıklayınız.
outlook 2010 sms kurulum
Test mesajı gönderimi yaptığınızda OutlookSMS V.2010, tanımlı cep telefonunuza “Cep telefonunuza bir sınama iletisi gönderildi/ A test message was sent to your mobile phone” mesajı gönderir.
Tamam/OK butonuna tıklayarak Hesap Ayarları ekranına dönebilirsiniz.
outlook 2010 sms kurulum
Outlook hesabınızın başarıyla eklendiğini belirten bir uyarı yazısını gösterecektir. Outlook sayfasına dönmek için Finish-Son butonuna tıklayınız.
outlook 2010 sms kurulum
Hesap Ayarları ekranında, tanımlı hesap bilgilerinizi görebilirsiniz.
outlook 2010 sms kurulum